• GASTRONOMIAREN HITZORDUA
Parisen orain hilabete izan ondoren, Euskadik bere gastronomia berriz erakutsi du “Taste of London”-en
Turismo sailak, Basquetourren bidez, ekainaren 13tik 17ra gastronomiaren hitzordu nabarmen honetan parte hartu du, Sagardi, Erresuma Batuan presentzia daukan euskal sukaldaritzako katearekin lankidetzan.
![](imagenes/noticias/london_2018_06_20_12_32_13_TMSTMP1543392208.jpg)
Asteburu honetan eta Pariseko izen bereko ekitaldian hilabete dela izan ondoren, Euskadi “Taste of London”-era itzuli da, hiriburuko jatetxerik onenak eta sukaldari ospetsuek parte hartzen duten Londreseko hitzordu gastronomikoa. 55.000 bisitarirekin, denak Gastronomia zaleak, “Taste of London” udako egutegi foodie-aren plater nagusia da. Bertan prestatzen eta eskaintzen dira egile-dastaketa txikiak alde aurretiaz ordaindu duten bisitarientzako.
Euskadi lehenago ere izan da ekitaldi honetan, orain bi urte eta baita iaz ere, Londreseko OET-arekin batera eta Ibérica katea eta Miniature-ren eskutik.
Aurten, Basquetourrek 143 m2-ko stand/taberna bat kudeatu du eta bertan bisitariek euskal pintxoak eta edariak dastatu ahal izan dituzte, beherapen interesagarriekin.