Web gune honek cookieak erabiltzen ditu, propioak eta beste batzurenak. Gure cookien politikari buruz gehiago irakurri dezakezu.

  •   GASTRONOMIA

"Canal Cocina" katea Euskadin, Done Jakue Bidea egitereakoan

" Gastronomiari buruzko prentsa-bidaia batean, Iparreko Bidean zehar, Euskaditik Galiziaraino, Julius Bienert sukaldariak ibilbidearen herrietako errezeta tradizionalak bilatuko ditu.

1 / 9

Julius Bienert sukaldariaren bidaia, Iparreko Done Jakue Bideak, Euskadin zeharkatzen dituen herrietatik, hilaren 7an hasi zen eta bere lehen egunetan, Donostia eta Irun bisitatu ditu.

Kantauri itsas-ertzeko Autonomia Erkidegoek antolatutako bidaia, Euskadin, martxoaren 27ra arte iraungo du Kantabrian, Asturiasen eta Galizian jarraituz.

Gure helmugan egingo duen egonaldian, “El Camino de Santiago by Julius” programa “Canal Cocina”, “Gourmet” eta “AMC Networks International” kateetan aurkezten duen sukaldariak bide zahar honen zapore tradizionalak bilatuko ditu eta su geldoan egindako errezetak ezagutaraziko ditu. Beraz, besteak beste, euskal gastronomiaren Irun, Donostia, Zarautz, Deba, Markina-Xemein, Bilbo, Portugalete eta Arabako plater tipikoak ezagutuko ditu.

Bide frantsezeko herriei zuzendutako programaren lehen denboraldia 2021ean eman zen eta oso arrakastatsua izan zen, 2,6 milioi lagunen audientziarekin.

Azaroa 2024

AL AR AZ OG OR LR IG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30