Web gune honek cookieak erabiltzen ditu, propioak eta beste batzurenak. Gure cookien politikari buruz gehiago irakurri dezakezu.

BERRIAK

  •   ERAKUNDEEN ARTEKO LANKIDETZA

Javier Hurtado sailburuak amaiera emango dio Japonian ospatu den Turismo Gastronomikoaren Munduko Foroari eta 2023an Euskadik nazioarteko ekitaldi hau hartuko duela iragarri du

Turismo, Merkataritza eta Kontsumo sailburuak amaiera eman dio gaur Japoniako Nara herrian egindako Turismo Gastronomikoaren Foroari. Sailburuak bertaratutakoei jakinarazi dienez, 2023an Foro honen zortzigarren edizioa egingo da Euskadin, eta horrek ...

  •   ERAKUNDEEN ARTEKO LANKIDETZA

Euskadik Japoniara bidaiatu du bere turismo enogastronomikoaren indar guztia erakusteko eta merkatu berri bat sendotzeko

Javier Hurtado Turismo, Merkataritza eta Kontsumo sailburuak Turismo Gastronomikoari buruzko Munduko 7. Foroan parte hartuko du, eta bilerak egingo ditu Japoniako agintari eta agente turistikoekin.

  •   SUSTAPEN ETA MERKATURATZE TURISTIKOA

Euskadik bere "Confidential" eskaintza sustatzen dihardu Cannesko ILTM azokan

Hilaren 5ean hasi eta bihar, hilak 8, amaituko den ekitaldiak itsas bidaien eta luxuzko bidaien sektoreekin lotutako nazioarteko enpresen berrikuntzak aurkezten ditu. Eusko Jaurlaritzak, Basquetourren bitartez, itundutako berrogeita hamar bat bilera ...

  •   EUSKARAREN NAZIOARTEKO EGUNA

Gaur Euskararen Nazioarteko Eguna ospatzen dugu

Hori dela-eta, euskal erakundeek adierazpen ofizial bateratua adostu dute, euskararen legeoaren 40. urteurrena betetzen denean eta adostasuna, etorkizunaren giltzarri gisa aldarrikatuz.

HTA mahaia, Arabako Haranetan

  •   HELMUGA TURISTIKO ADIMENDUNAK

Bost euskal helmuga berri Helmuga Turistiko Adimendunen metodologia lantzen hasi dira

Arabako Haranak, Debagoiena, Bidasoa eta Getxo eta Bilbo udalerriek datorren udazkenean amaituko den prozesua hasi dute, SEGITTURek ematen duen zigilua lortuz.

  •   SUSTAPEN TURISTIKOA

Donostiako Gabonetako azoka, Euskadiren sustapenerako erakuslehio

Gaur arratsaldean irekiko ditu ateak eta urtarrilaren 6ra arte zabalik egongo dira. Euskadik informazio turistikoa emateko gunea izango du, gehien bat, barneko bisitariari zuzendua.

  •   GASTRONOMIA

Basquetourrek turismo gastronomikoko esperientziei buruzko prestakuntza-jardunaldi batean parte hartu du Donostian

Euskadiko sektore turistikoko 32 profesional bertaratu ziren, astelehen honetan, Basque Culinary Centerreko auditoriora jardunaldian parte hartzeko.

  •   EUSKADI GASTRONOMIKA

Euskadi Gastronomika Ardoaraba 2022an

Basquetourrek "Txoko Gastronomika" bat antolatuko du igandean Gasteizko Foruen plazan, ardoekin eta Xabier Zabaleta sukaldariak 4 euskal saltsatan oinarrituta prestatuko dituen platerekin. Azoka enogastronomikoak hainbat berrikuntza izango ditu aurten, karpa gehiagorekin ...

  •   MICE

Euskadik, programatutako hitzordu profesionalen errekorra lortu duen IBTM World-en parte hartzen dihardu

35 euskal enpresa eta erakunde Bartzelonan gaur hasi den bileren eta ekitaldien sektoreko munduko azoka nagusira joan dira.

  •   BERRIKUNTZA

Javier Hurtado sailburua: "Eraldaketa digitala gure bezeroei zerbitzu eta esperientzia hobeak ematen lagunduko digun aliatu gisa ikusi behar dugu"

Javier Hurtado Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko Sailburuak, gaur, Digitalteken hirugarren edizioa inauguratu du; foro horrek enpresen eraldaketa digitalari heldu eta sariak ematen dizkie, zenbait kategoriatan, enpresa berritzaileenei.   Sailburuak gogorarazi du iraultza ...

Abendua 2024

AL AR AZ OG OR LR IG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31